torsdag 30. juni 2011

Kort med eske

Jeg satt å fikla med diverse prosjekter på scrapperommet, og følte at alle kortene jeg laget ble fryktelig like, og jeg følte at jeg var blitt en smule lei både staffelikort, vanlige kort, criss cross osv. Da slo det meg en liten ide. For noen måneder siden laget jeg en mal på en 100gr melkesjokolade eske, og denne kunne jo kanskje brukes til noe stilig.

Jeg laget eska og pyntet, men det manglet liksom noe. Joda, tenkte jeg, kanskje jeg kan lage et kort å ha inni. Så da gjorde jeg det. Men det var litt vanskelig å få kortet ut av eska, så da måtte jeg improvisere. Fant noen båndrester og vips var kortet ferdig :-)

Jeg har fulgt Scrappekammerets utfordring #33, nemlig blitt inspirert av ordet sommer, og Card and Scrap utfordring #12, der oppgaven var å bruke enten punch eller dies.

Slik ble det:4 kommentarer:

 1. Og det blev såå smukt... skønne papirer og nydeligt med alle dine bånd.

  Tak fordi du deltager i vores udfordring hos Card and Scrap

  SvarSlett
 2. Så nydelig. Elsker alle detaljene. Takk for at du deltar hos Card and Scrap;) Klem Bettina

  SvarSlett
 3. Underbart, somrigt alster i härliga färger! Tack för att du deltagit i Scrappekammerets utmaning och jag är ledsen att vi inte hunnit/kunnat kommentera ditt bidrag tidigare! Vi gör allt vi kan för att kommentera alla bidrag som kommer in och ibland spökar blogger för oss så det inte är möjligt! Vi tittar dock på alla bidrag som kommer in före vi röstar.

  Kram
  Linda K

  SvarSlett
 4. Kjempesøt eske Veronica!! :)
  Stå på ;)

  -Ingrid Marie

  SvarSlett