onsdag 19. mai 2010

Scrappehuset: "Dokumentasjon"

Jentene i Scrappehuset har laget en flott utfordring, der de utfordrer oss til å finne fram bilder som vi ønsker å dokumentere, og de ønsker fokus på selve historien rundt bildet/bildene, og da har jeg funnet fram et bilde fra den dagen barnehageåret 09/10 startet, og selvfølgelig har jeg skrevet ned tanker og info fra denne dagen.

Mitt bidrag:

Teksten på LO'en:

Tirsdag 18. august 2009 er starten på barnehageåret 2009/2010 for Sander og Fredrik. De har fått seg nye barnehagesekker, som selvsagt er Biler- sekker. Du skjønner, hvis den ene skal ha noe nytt, så skal den andre også ha likens. I sekkene sine har Sander nytt regntøy, mens Fredrik har det regntøyet han arva etter storebroren, men han er ikke så nøye på akkurat det. Det viktigste er jo at han har regntøy slik at han også får vært ute med alle ungene å leke. I sekken har de også med yougurt. En litago yougurt, med banansmak. Guttenes favoritt.

Det som er spesielt med denne dagen, og akkurat denne barnehage starten er at det er lille Fredrik’s første barnehage år, og er ganske sikker på at han gleder seg kjempemasse til å være med storebror i barnehagen. Før sommeren var Fredrik alltid med å leverte og henta Sander i barnehagen, og han ble sååå lei seg når han måtte dra fra storebror og alle ungene i barnehagen. Han hadde jo såå lyst til å være der, istedefor å bli med kjedelige mamma hjem.

Mamma gruer seg litt der hun står bak kamera. Hun er spent på 3 dagers tilvenning og hvordan denne lille Fredrik’en skal tilvenne seg i barnehagen, med både de andre ungene og de voksne, og kommer han til å savne mamma veldig masse? Og vi må jo ikke glemme den største bekymringen; kommer de voksne til å få han til å sove blund i barnehagen?

Sander kommer til å klare seg fint i barnehagen, han. For han har jo gått 2 år i barnehagen allerede. Han er jo vant til ungene, og de voksne. Sander er jo stor gutt. Men hvordan blir det for han å ha lillebror også der? De er jo vant til å være littegrann borte fra hverandre, men nå er de jo sammen hele tiden. Blir de bedre venner nå, eller kommer de til krangle mer fremover? Mamma har så mange bekymringer, men en ting er sikkert: Mamma og pappas små gutter er nå begge barnehage gutter.


4 kommentarer:

 1. Flott lo!! Nydelig bilde av 2 flotte barnehage gutter!

  SvarSlett
 2. Så hærlig LO!!!
  Så flott med MASSE tekst, og nå slipper du å gå rundt å huske også:0) Nydelig. Digger rammen du har brukt på bildet!!!
  Takk for at du deltar på utfordringen vår!!

  SvarSlett
 3. Det er så gøy når man ser et så herlig resultat av en av våre utfordringer!!
  Jeg digger all teksten din!! Herlig:)

  Håper du får en fin pinse:)

  SvarSlett
 4. Her var det jammen meg dokumentert. Og DET søte bildet da, står klare med ny-sekkene sine. *smelt*
  Stilig oppsett og kule farger.

  Morsomt at du deltar. :D

  SvarSlett