torsdag 30. juni 2011

Kort med eske

Jeg satt å fikla med diverse prosjekter på scrapperommet, og følte at alle kortene jeg laget ble fryktelig like, og jeg følte at jeg var blitt en smule lei både staffelikort, vanlige kort, criss cross osv. Da slo det meg en liten ide. For noen måneder siden laget jeg en mal på en 100gr melkesjokolade eske, og denne kunne jo kanskje brukes til noe stilig.

Jeg laget eska og pyntet, men det manglet liksom noe. Joda, tenkte jeg, kanskje jeg kan lage et kort å ha inni. Så da gjorde jeg det. Men det var litt vanskelig å få kortet ut av eska, så da måtte jeg improvisere. Fant noen båndrester og vips var kortet ferdig :-)

Jeg har fulgt Scrappekammerets utfordring #33, nemlig blitt inspirert av ordet sommer, og Card and Scrap utfordring #12, der oppgaven var å bruke enten punch eller dies.

Slik ble det:



onsdag 22. juni 2011

Rosa bursdagskort

Dette er faktisk første gangen jeg prøver å kombinere et bidrag til to utfordringsblogger samtidig, så jeg kan si at jentene hos Nordsalten Hobby Klubb inspirerte meg med sin utfordring #32: Girlpower, samtidig som jentene hos Card and Scrap utfordret meg i sin utfordring #11 til å bruke enten blonder eller bånd, i mitt tilfelle har jeg valgt å bruke bånd.

Her er mitt bidrag:



Hele kortet:



Jeg deltar altså i disse utfordringsbloggene:
Nordsalten Hobbyklubb - utfordring #32: Girlpowe
Card and Scrap - utfordring #11: Blonder/bånd

tirsdag 21. juni 2011

Anonyme Scrappere #24: Bryllup

Jeg fant en genial oppskrift i magasinet Magnolia på en koffert, så da tenkte jeg at jeg måtte prøve den ut. Og det passet jo kjempeflott at jentene hos Anonyme Scrappere hadde i sin utfordring 24 temaet bryllup.

Her er mitt bidrag til utfordringen:



Og noen flere bilder:


Jeg har bl.a brukt:

Mønsterark fra Pion Design
Bazzill og akvarellpapir
Sizzix embossingplater
Dies fra Spellbinders
Stempler fra Inkido, Storyteller og Prima
Perler fra Kort og Godt
Roser fra Storyteller og Wild Orchid Crafts
Metallpynt og bånd fra Nermo Service
Brads fra Storyteller
Borrelås fra Glue Dots

mandag 13. juni 2011

Meljen's Challenge #62

This is actually the first time I created something for Meljen's Challenges, and in her Challenge #62 the theme is "Pink and Pearls". I've created a Magic Card and I used a digital stamp from Meljen (off course). I've colored the stamp with Distress Ink Tattered Rose, Old Paper, Antique Linen and Worn Lipstick. Inside the card I used stamps from Prima, Ankas Design, Storyteller and My Stamp Box.

Here is the card:



And when you open the card:

torsdag 9. juni 2011

Sketchy Colors #74

Jentene hos Sketchy Colors har denne uken valgt fargene rød, grønn og hvit som utfordring, og jeg har scrappet et tryllekort i disse fargene. Jeg har brukt et digistempel fra Anne Bodil som motiv.

Her er mitt bidrag:



mandag 6. juni 2011

Papirdokkene #5

Jentene hos Papirdokkene har i sin utfordring #5 utfordret oss til å bruke et bilde som inspirasjon i tillegg til at prosjektet skal inneholde perler.

Jeg ble inspirert av fargene oransje, grønn og gul og laget et teltkort.

Her er mitt bidrag:



lørdag 4. juni 2011

Anonyme Scrappere #23 Barn/Baby

Et vennepar av oss fikk nylig en babygutt, og da tenkte jeg at jeg skulle lage et kort til de. Og da passa det jo fint, for Anonyme Scrappere har i sin utfordring 23 utfordret oss til å lage noe til barn/baby.

Jeg har brukt et digistempel fra Anne Bodil, fargelagt med Distress Ink. Mønsterpapiret er fra en Tim Holtz blokk, og bazzillen jeg har brukt er Fawn og White. Tekststempelet inni kortet er fra Ankas Design.

Her er mitt bidrag:



Og innsiden:

torsdag 2. juni 2011

Just Magnolia #109 "Friends"

The Just Magnolia blog have a challenge this week and the theme is Friends. I made a tent card with this theme.

I used paper from 3ndy papir, bazzill Wisteria and Heidi, and I used Distress Ink for coloring.

Front:





Back:

Babykrybbe

Til tante-barnet mitt, Tobias, sin dåp, 1.mai, hadde jeg laget dette som dåpskort fra oss i familien. Jeg fant oppskriften her.

Sukkersøtt #126

Jentene hos Sukkersøtt har i sin utfordring 126 utfordret oss til å vise de vår personlige stil, og jeg har laget et tryllekort.

Jeg kan jo forklare hvorfor dette er et eksempel på min stil:

Jeg bruker nesten alltid nyanser av samme farge, i dette tilfelle har jeg brukt lilla og hvitt, og der matcher mønsterarket både bruket av kartong og fargelegginga av stempeltrykket. Igjen har jeg noen grønne blader i stempeltrykket, og det betyr at jeg må ha grønne blader på selve kortet også.

Jeg er avhengig av å sverte alle kanter med Distress Ink Vintage Photo og å bruke Spellbinder dies på det jeg lager. Blonde, halvperler og små roser er noe jeg alltid bruker.

Når det gjelder innsiden av kortet, har jeg helt falt for denne metoden med stempling for å dekorere. Jeg stempler bakgrunn med Prima notestempel, swirl fra Storyteller og sommerfugl stempel.

Og ikke minst må jeg ha mange lag med kartong/bazzill.


Her er mitt bidrag: